Nieuws
Apex Legends

Nieuw personage en seizoen 2 van Apex Legends onthuld

Seizoen 2 begint op 2 juli

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens EA Play gaf Respawn Entertainment meer details over het aankomende tweede seizoen van Apex Legends. Ook onthulde het bedrijf een nieuw personage.

Het nieuwe personage is Natalie 'Wattson' Paquette. De engineer heeft samen met haar vader de Arena uitgevonden. Ze is dus opgegroeid in deze omgeving. Wattson is een support-personage en vooral geschikt voor spelers die het leuk vinden om samen te werken met anderen.

Seizoen 2 van Apex Legends heet Battle Charge en begint op 2 juli. De game krijgt dagelijkse uitdagingen die zich opstapelen, waardoor spelers makkelijker omhoog kunnen levelen. Ook komt er een nieuw wapen, de L-STAR. Dit wapen zat eerder al in Titanfall 2 en is een Gold Weapon-rank. Het wapen is erg krachtig en gebruikt geen ammo die op de grond te vinden is, dus spelers moeten het doen met de ammo in het geweer.

Apex Legends krijgt ook een Ranked-modus, met zes tiers. Spelers gaan omhoog vanaf Bronze, dan naar Silver, Gold, Platinum, Diamond en uiteindelijk Predator. Hieronder is een filmpje over het nieuwe personage te zien, en daaronder kan heel de livestream rondom Apex Legends teruggekeken worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Battlefield 5 krijgt twee nieuwe maps en Chapter 5 Eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order getoond
0

Reacties op: Nieuw personage en seizoen 2 van Apex Legends onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.