Volgens Voodoo Extreme is er een nieuw level uitgebracht voor de demo van Oni. Deze is te vinden op de FTP van bungie.org. Het vreemde is alleen, dat er niets over gezegd wordt op bungie.org. Na een half uurtje proberen ben ik toch in de ftp gekomen en de file werkte inderdaad. Dus ik neem aan dat het ook een extra level is. Ik heb daarbij ook nog eens een mirror (http) gevonden naar deze file toe die wat sneller zou moeten zijn.

Je kunt het installeren door de file uit te pakken naar de Oni directory. Wanneer je de demo uitgespeeld hebt zal je automatisch naar dit laatste level gaan.

Zelf vond ik de demo overigens niet echt indrukwekkend. Het is wel aardig, maar geen topper zoals beweerd werd door sommige mensen. Door het third person actie gebeuren gebeurt het nogal vaak dat je even je orientatie kwijt bent en de verkeerde kant op schopt of slaat en soms uit beeld bent. Ondanks de vele goede oplossingen die Bungie hier op uitgeprobeerd heeft (het onzichtbaar worden van muren e.d.). Ook de graphics waren wel bovengemiddeld, maar niet top. Toch wat te kartelig en eentonig. Zelfde geldt voor het geluid.

Al met al viel het mij dus een beetje tegen...