Nieuw Fortnite-seizoen draait helemaal om Marvel

Nieuw Fortnite-seizoen draait helemaal om Marvel

Het vierde seizoen van Fortnite Chapter 2 is vanochtend door Epic onthuld. Nexus War staat geheel in het teken van Marvel.

Eerder deze week werd er al gehint naar een Marvel-thema, aangezien teasers Thor en Galactus toonden. Ook werd er een afbeelding met Wolverine getoond. Verschillende Marvel-helden nemen het in het hoofdstuk op tegen Galactus. Naast de eerder genoemde helden komen ook personages als Iron Man, Storm, Doctor Doom, Groot en She-Hulk naar de game. Wolverine komt pas ergens later dit seizoen naar Fortnite.

Het is niet voor het eerst dat superhelden een rol krijgen in Fornite - eerder waren de Avengers, Batman, Deadpool en Aquaman al te zien in het spel. Het is echter voor het eerst dat een compleet seizoen om superhelden draait. Naast skins voor de helden worden er ook aanpassingen gemaakt aan de spelwereld. Zo kunnen spelers de Marvel Helicarrier bezoeken. Het vierde seizoen komt in de loop van vandaag beschikbaar.

Door het geschil tussen Fortnite-ontwikkelaar Epic Games en Apple komt het vierde seizoen niet beschikbaar op iOS en Mac. Het spel is daar uit de App Store gehaald en kan niet meer worden gedownload. Mensen die het spel al op hun smartphone hebben staan, kunnen Fortnite niet updaten.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nirt op iOS kan ik me nog voorstellen, maar MacOS vind ik vreemd. Je hebt daar geen specifiek Apple devaccount nodig om gebruik te kunnen maken van de SDK, vergekijkbaar met windows. En de installatie download je zelf via de epic site of launcher op MacOS. Ben zelf geen fan meer van Marvel dus echt warm word ik hier niet van, vind het zelfs jammer omdat die superheldentroep hier niet echt thuis hoort..

0

Aanbevolen voor jou