Samen met Star Fox Adventures is de game Eternal Darkness ongetwijfeld een van de meest genoemde must-have titels voor de GameCube. Net als Star Fox Adventures begon deze titel ooit op de Nintendo64, maar is overgezet naar de GameCube vanwege het langzame afsterven van de 64 bitter.

Rond Eternal Darkness hangt een grote hype, voornamelijk omdat de man bij ontwikkelaar Sillicon Knights (Dennis Dyack) op de IGN Boards regelmatig vragen beantwoord van forummembers, en ze gelijk even lekker maakt voor deze titel. En dat terwijl de E3 2001 en de SpaceWorld 2001 demo's volgens de mensen die hem konden spelen enorm tegenvielen. Dennis zelf zegt echter dat deze demo's nog erg vroege versies van de game waren. Eternal Darkness op de GameCube

Het vandaag vrijgegeven filmpje laat zien dat de game met sprongen vooruit is gegaan sinds de eerste vertoningen, en laten een spannend, donker verhaal zien. Of het eindresultaat net zo smullen wordt als dit filmpje, zit het wel oke.

Eternal Darkness verschijnt op 24 juni in de States, het derde kwart van dit jaar kun je hem in je Europese GameCube stoppen.

Het filmpje >> 10MB, QuickTime