Nier: Automata-makers bespreken mogelijk vervolg | Gamer.nl

Nier: Automata-makers bespreken mogelijk vervolg | Gamer.nl

De makers van Nier: Automata overwegen een vervolg te maken van de game.

Tijdens een panel op PAX East in Boston lieten Nier: Automata-directeur Yoko Taro, producer Yosuke Saito en composer Keiichi Okabe weten dat er een 50/50 kans is dat ze een vervolg gaan maken van de game.

Op de panel beantwoordden de drie vragen uit het publiek. Saito schatte de kans dat het gaat gebeuren in op 50% omdat hij het spel enkel met het originele team wil maken en Yoko Taro liever geen sequels maakt. Taro vertelt bovendien dat hij vindt dat Nier: Automata een afgewerkt geheel is, maar omdat de protagonisten androids zijn, ziet hij mogelijk een toekomst waarin ze veranderen in bugs in het netwerk.

Ook grapt Taro dat hij bereid is een game te maken over hoe de robots de mensheid in eerste instantie verdreven van aarde, maar alleen als het een verticale shooter wordt.

Nier

Wij gaven Nier: Automata een 9,5 en in onze review schreef Guan het volgende: "Nier: Automata is een meesterwerk, een tour de force van creativiteit en een filosofisch e ay, genesteld in alle vormen van het nihilisme. De belofte van een vervolg op het matig verkochte origineel was al prachtig, maar Square’s nieuw ‘dream team’ bewijst met Automata dat wonderen bestaan."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou