Nieuws
Pikmin 3 Deluxe

Niantic test mobiele Pikmin-game

Eerste details opgedoken

Geschreven door Jacco Peek op
Niantic is in Singapore begonnen met het testen van haar aankomende Pikmin-game. Dat meldt het bedrijf op Twitter.

Gebruikers kunnen de augmented reality-game daar downloaden onder de naam 'Pikmin app (Early Access)'. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via Niantics testprogramma.

Uit de test zijn ook al de eerste gameplaydetails opgedoken (via Eurogamer). Zo verzamelen spelers Step Energy door in de echte wereld te lopen. Daarmee is het mogelijk om verschillende Pikmin te laten groeien, die nectar gevoerd kunnen worden om verschillende bloemen te laten bloeien.

Ook kunnen spelers samen op stap met de beestjes, waarmee het mogelijk is om fruit en daarmee nectar te verzamelen. Pikmin laten daarbij voetstappen achter, die veranderen in zaadjes en nieuwe Pikmin opleveren. Tot slot is het mogelijk om Pikmin op expeditie te sturen om zaadjes te verzamelen.

Daarmee lijkt het de bedoeling dat spelers zoveel mogelijk Pikmin laten groeien op een wandelroute.

Testers mogen nog geen beeldmateriaal van de game delen, dus beelden zijn nog niet beschikbaar. De releasedatum van de wandelgame is ook nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe update Call of Duty: Warzone reduceert bestandsgrootte aanzienlijk Waarom de Cooler Master SK622 het perfecte toetsenbord voor shooters is
0

Reacties op: Niantic test mobiele Pikmin-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.