Nft-skins in PUBG: Battlegrounds worden overwogen

Nft-skins in PUBG: Battlegrounds worden overwogen

Ontwikkelaar Krafton overweegt het mogelijk te maken om skins gebaseerd op nft's toe te voegen in PUBG: Battlegrounds.

Het zou hierbij niet gaan om nft's die de ontwikkelaar zelf maakt en verkoopt, maar om nft's die al eigendom zijn van spelers omdat ze die elders hebben gekocht. Men zou deze nft's kunnen omvormen tot een skin om te gebruiken in de game.

Het is nog niet zeker dat de optie wordt toegevoegd. Krafton vraagt fans in een enquête in het spel wat ze van de optie vinden, zo valt op Tweakers te lezen. Het bedrijf benadrukt zelf dus niet te verdienen aan de nft's, al moeten de skins waar spelers hun eigen nft's op kunnen 'plakken' wel aangeschaft worden bij de ontwikkelaar.

Krafton heeft al vaker interesse geuit in nft's. Het bedrijf investeerde in februari in twee bedrijven die aan de slag gingen met projecten rondom nft's. Mogelijk is één van die projecten het bovenstaande.

Diverse gamebedrijven hebben zich gewaagd aan nft's. Zo biedt Ubisoft ze aan in Ghost Recon Breakpoint, al gaat het hierbij duidelijk om verkoop van nft's van het bedrijf zelf, ten opzichte van wat Krafton mogelijk van plan is. Andere gamebedrijven, zoals Worms-studio Team17 en Stalker 2-ontwikkelaar GSC Game World, kondigden nft's aan, maar annuleerden die plannen kort na aankondiging vanwege negatieve feedback.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Het bedrijf benadrukt zelf dus niet te verdienen aan de nft's, al moeten de skins waar spelers hun eigen nft's op kunnen 'plakken' wel aangeschaft worden bij de ontwikkelaar." ... Voor 0 euro? Want anders zie ik niet hoe je kunt claimen er niets aan te verdienen.

0

@gimbal2 Of kostprijs, die skins moeten wel gemaakt worden

0
test

@gimbal2 Een investering un de toekomst.

0
test

Ik vraag me af hoe dat dan gaat werken, een unieke skin is wel iets wat ik zou willen. Iets waar je je eigen identiteit aan kan koppelen. Maar dat zeggende, hoe word het dan zichtbaar in andere games? Want dat is ook iets wat een NFT zou moeten kunnen doen, die skin of whatever vertalen naar een object of skin in een andere game. Ik voel me zelf niet geroepen als pionier om als eerste daar gebruik van te maken, ik kijk wel toe of het iets word.

0

Aanbevolen voor jou