Next-gen versie The Witcher 3 zou volgens PEGI vandaag lanceren

Next-gen versie The Witcher 3 zou volgens PEGI vandaag lanceren

The Witcher 3: Wild Hunt voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S is door PEGI van een leeftijdsclassificatie voorzien. Daarbij wordt gemeld dat de game vandaag uitkomt.

CD Projekt Red had al aangekondigd dat er een update voor de game voor de nieuwe consoles in de maak was. Eerder dit jaar liet het bedrijf weten dat het ergens in de tweede helft van dit jaar uit zou komen. Meer details zijn er echter nog niet.

Nu de game van een classificatie en datum voorzien is van PEGI, vragen gamers zich af of de genoemde datum correct is. Mocht dat het geval zijn, dan is het mogelijk dat CD Projekt Red ergens in de loop van vandaag de release plotseling aankondigt. Het is echter ook mogelijk dat het om een tijdelijk genoteerde datum gaat en dat de PS5- en Xbox Series-versie ergens later dit jaar uitkomt.

Eerder werd al aangekondigd dat de nieuwe versie van The Witcher 3 "diverse visuele en technische verbeteringen" ontvangt, waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. The Witcher 3: Wild Hunt is het meest geprezen spel van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt Red.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb de game anderhalf jaar geleden nog eens 100% uitgespeeld op pc....... Maar het gaat alweer kriebelen. Denk dat ALS dit vandaag zou uitkomen ik er zo weer in kan duiken. Wat een geweldige game!

0
test

@Markus88 Wow, 100%. Ik wil denk niet weten hoeveel uur daarvoor nodig is...

0
test

Ow dat zou wel interessant zijn, misschien voor de derde keer spelen maar nu op de ps5.

0

Aanbevolen voor jou