New Vegas krijgt patch voor nieuwe DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Onze volgende DLC-lancering (de aankondiging komt binnenkort, beloofd) is al af terwijl wij hard werken aan een nieuwe patch voor iedereen", verklaart Bergman. "We willen niet nieuwe content uitbrengen voordat we een patch hebben die de algemene spelervaring van New Vegas verbetert. Het goede nieuws is dan ook dat we een dergelijke patch hebben, en dat deze in handen is van de grote platformhouders. In de aankomende weken zal de patch online komen voor Xbox 360, Playstation 3 en PC."

De patch biedt een aantal optimalisaties en verbeteringen aan de stabiliteit van New Vegas. Ook zal een groot aantal crashes en vastlopers worden verholpen, meldt Bergman. "Verder hebben we de forums afgespeurd en deze patch bevat aanpa ingen in de wapenbalans en andere veelgevraagde verbeteringen." In een later stadium zal er bovendien nog een update worden uitgebracht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou