Nieuws
dying light 2

New Game Plus-modus komt woensdag naar Dying Light 2

PS5- en Xbox Series X-versies krijgen FOV-slider

Geschreven door Michel Musters op
De New Game Plus-modus voor Dying Light 2: Stay Human komt vanaf morgen beschikbaar in de game.

Dan komt namelijk patch 1.3.0 uit. Met New Game Plus kunnen spelers al hun geboekte voortgang rondom hun personage en wapens meenemen naar een nieuwe savegame. Vijanden worden daarbij opgeschaald naar het niveau van de speler. 

De patch voegt ook een FOV-slider toe aan de PS5- en Xbox Series X-versies van de game. Verder worden er diverse bugs opgelost en zijn er nieuwe, betere wapens te vinden in het spel.

Techland werkt verder aan twee verhalende uitbreidingen en een Switch-versie van de game die later dit jaar uit moet komen. Vorige week werd aangekondigd dat Dying Light 2 vijf miljoen keer is verkocht.

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Het spel werd met een 8 beloond op Gamer.nl: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Dit artikel delen:

Lees meer

Disney Speedstorm komt naar alle consoles en pc Super Mario-film uitgesteld naar voorjaar van 2023
0

Reacties op: New Game Plus-modus komt woensdag naar Dying Light 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.