'Netflix werkt aan Dishonored-serie'

'Netflix werkt aan Dishonored-serie'

Netflix zou werken aan een serie gebaseerd op de Dishonored-franchise.

Dat claimt de website Giant Freakin Robot te hebben vernomen van een bron die men vertrouwt. Verdere details over het project zijn echter nog niet bekend.

De Dishonored-reeks is ontwikkeld door Arkane Studios, dat ook spellen als Prey en het aankomende Deathloop ontwikkelt. De studio is onderdeel van Bethesda, dat inmiddels is overgenomen door Microsoft.

Er zijn twee games in de Dishonored-reeks uitgekomen: Dishonored in 2012 en Dishonored 2 in 2016. In 2017 verscheen een stand-alone uitbreiding op het tweede deel, genaamd Dishonored: Death of the Outsider.

De games worden in een eerstepersoonsaanzicht gespeeld en laten spelers in de spelwereld zelf routes naar de eindbestemming bepalen. Men heeft daarvoor allerlei speciale krachten en sluipaanvallen ter beschikking.

De reeks staat ook bekend om een uitgebreide selectie aan bekende acteurs en actrices die hun stemmen aan personages verlenen, waaronder Lena Heady (Cersei Lannister in Game of Thrones), Grace Moretz en John Slattery. Welke acteurs en actrices in de mogelijke serie rollen gaan spelen, is niet bekend.

Netflix zelf heeft het bestaan van een Dishonored-serie nog niet bevestigd. Het bedrijf maakt de laatste jaren echter dankbaar gebruik van videogames die ter inspiratie van series dienen, waaronder Castlevania, Resident Evil en Dragon's Dogma. Hoewel het populaire The Witcher gebaseerd is op de boeken, is de franchise ook onlosmakelijk verbonden met games.

Dishonored 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat kan ik begrijpen, die games lenen zich enorm goed tot een film of serie. Prachtig gedetailleerde wereld en interessante karakters.

0
test

Als goed gedaan is lijkt me heel leuk ja

0

Aanbevolen voor jou