Netflix breidt 'interactief entertainment' uit

Netflix breidt 'interactief entertainment' uit

Netflix plant 'interactief entertainment' uit te breiden. Dat bevestigt het platform aan href="https://www.gamespot.com/articles/netflix-confirms-its-doing-more-interactive-entertainment/1100-6491834/?ftag=CAD-01-10abi2f" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gamespot</a>.

Eerder meldde The Information al dat Netflix op zoek is naar een kopstuk voor de uitbreiding naar videogames. Verschillende 'industrieveteranen' zouden zijn benaderd om de uitbreiding te leiden. Ook zou het overwegen om verschillende games te bundelen in een 'Apple Arcade-achtige' dienst.

"...dat is waarom we ons aanbod blijven uitbreiden - van documentaires, films, lokale originals en reality tv. Leden houden ervan om directe interactie te hebben met de verhalen die ze leuk vinden, zoals via interactieve series als Bandersnatch en You vs. Wild, of games gebaseerd op Stranger Things, La Casa De Papel en To All The Boys. Daarom zijn we enthousiast om meer met interactief entertainment te doen", legt Netflix uit aan Gamespot.

In de afgelopen jaren bracht Netflix al een aantal games gebaseerd op eigen franchises uit. Zo verschenen Stranger Things 3: The Game en The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou