Nieuws
Neon White

Neon White verschijnt mogelijk op Xbox-consoles

ESRB geeft leeftijdsclassificatie aan Xbox-versies van de game

Geschreven door Michel Musters op
Het geprezen Neon White is mogelijk onderweg naar Xbox-consoles.

Xbox Series- en Xbox One-versies van de game zijn van een leeftijdsclassificatie voorzien door het Amerikaanse ESRB. Dit is meestal een goed teken dat een game naar een bepaald platform komt.

Neon White verscheen in juni vorig jaar voor pc en Nintendo Switch en kwam afgelopen december ook uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. In de game moeten spelers het opnemen tegen demonen. Spelers verzamelen zogenaamde Soul Cards om vijanden mee aan te vallen of snelle moves mee uit te halen. Het doel is van andere demonenjagers te winnen om zo een plekje in de hemel te bemachtigen. Daarbij is het essentieel om zo snel mogelijk het einde van het level te bereiken om zo hoger op de leaderboards te eindigen.

Ron Vorstermans noemde het spel in de Gamer.nl-recensie de verrassing van het afgelopen jaar: "Neon White stond niet op onze radar, maar blijkt een van de leukste games van het jaar. De game daagt jou en je vrienden continu uit om sneller te gaan in de afwisselende, maar korte en toegankelijke levels. Voor het verhaal hoef je het niet te doen, maar dankzij het vlotte tempo en de vloeiende actie wil je je uren achter elkaar in Neon White vastbijten. Zeker als je van leaderboards houdt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft onthult welke games de komende weken naar Game Pass komen Lego houdt speciale presentatie op Mario Day
0

Reacties op: Neon White verschijnt mogelijk op Xbox-consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.