Neon White verschijnt mogelijk op Xbox-consoles

Neon White verschijnt mogelijk op Xbox-consoles

Het geprezen Neon White is mogelijk onderweg naar Xbox-consoles.

Xbox Series- en Xbox One-versies van de game zijn van een leeftijdsclassificatie voorzien door het Amerikaanse ESRB. Dit is meestal een goed teken dat een game naar een bepaald platform komt.

Neon White verscheen in juni vorig jaar voor pc en Nintendo Switch en kwam afgelopen december ook uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. In de game moeten spelers het opnemen tegen demonen. Spelers verzamelen zogenaamde Soul Cards om vijanden mee aan te vallen of snelle moves mee uit te halen. Het doel is van andere demonenjagers te winnen om zo een plekje in de hemel te bemachtigen. Daarbij is het essentieel om zo snel mogelijk het einde van het level te bereiken om zo hoger op de leaderboards te eindigen.

Ron Vorstermans noemde het spel in de Gamer.nl-recensie de verrassing van het afgelopen jaar: "Neon White stond niet op onze radar, maar blijkt een van de leukste games van het jaar. De game daagt jou en je vrienden continu uit om sneller te gaan in de afwisselende, maar korte en toegankelijke levels. Voor het verhaal hoef je het niet te doen, maar dankzij het vlotte tempo en de vloeiende actie wil je je uren achter elkaar in Neon White vastbijten. Zeker als je van leaderboards houdt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou