FunCom is niet het enige bedrijf die zin heeft gehad om een website te veranderen. Reakktor Media heeft namelijk de website vernieuwd van hun project die de naam Neocron draagt.

Neocron is een MMORPG game die zich (weer) in de toekomst afspeelt en om precies te zijn in de 28ste eeuw. Je kan een chaos van je leven maken door mensen te doden en de politie achter je aan te krijgen, of een gewoon leven leiden met een vredig gezin met kindertjes en pluizige huisdiertjes. Dit laatste lijkt me niet al te spannend, want wie wil er nou zo leven in een wereld waar alles mogelijk is.

Gelukkig is Neocron al in de eerste beta fase, helaas laten ze maar weinig spelers toe en de eerste 40 zijn pasgeleden toe gelaten. Dit zijn voornamelijk vrienden en medewerkers van de developers van Neocron.

Zelf vindt ik de website niet erg fantastische, de layout is erg hetzelfde gebleven. Het enige grote verschil is dat ze de kleuren gebruiken van ons prachtig zonnige landje.

Om jezelf in te schrijven voor de Neocron beta test, of als je meer info wilt vinden over deze titel van Reakktor media moet je langs gaan op de vernieuwde site van Neocron.