Twaalf werknemers zouden zijn ontslagen en zeven werknemers zouden hun vontract niet verlengd zien worden. Volgens een anonieme bron binnen Reflections zijn er werknemers die zowel op hoge als lage posities stonden ontslagen, waaronder Craig Lawson, een creative director bij Reflections sinds 1998 en Jack Couvela, een art director die sinds 1997 werkzaam is bij de studio.

Driver

Volgens de anonieme bron is de aankomende game Driver: San Francisco de hoofdschuldige van de ontslagen werknemers. "Het project heeft vertraging opgelopen en daardoor moest Ubisoft zijn plannen voor de studio wijzigen." Een woordvoerder van Ubisoft laat weten dat de studio wel een toekomst heeft: "We werken aan een kleine reorganisatie. [Reflections] heeft een expertise die geen van onze andere studio's heeft. Ze blijven doorgaan na Driver."

In juli werd al bekend dat Driver: San Francisco pas in 2011 verschijnt, terwijl de game eerst in november van dit jaar uit zou komen. Met Driver: San Francisco wil Ubisoft weer terug naar de kern van de Driver-reeks. Het spel draait vooral om het racen door het drukke verkeer in de straten van de Amerikaanse stad San Francisco. Om de speler toch meerdere auto's te laten besturen, heeft Ubisoft Reflections de shift-optie bedacht, waarmee spelers tijdens een achtervolging ineens de controle over een andere auto ergens in de buurt kunnen nemen.