Negende deel van Dynasty Warriors aangekondigd | Gamer.nl

Negende deel van Dynasty Warriors aangekondigd | Gamer.nl

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Omega Force hebben Dynasty Warriors 9 onthuld. Dat deden ze dit weekend tijdens de "Greatest Games Lineup in History"-stream.

Spelers kunnen een groot aantal veranderingen verwachten in het negende deel in de serie. In dit deel wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een open wereld, waar spelers in heel China vrij kunnen rondlopen en dorpjes en enorme gebergtes kunnen ontdekken. In een interview met Famitsu is bekendgemaakt dat alle 83 personages die tot Dynasty Warriors 8 Empires verschenen, beschikbaar zullen zijn in Dynasty Warriors 9. Hiernaast wordt ook een klein aantal nieuwe personages toegevoegd.

Een korte teaser en meerdere stukken concept art zijn uitgebracht, maar verder is er nog niet veel bekend over de titel. Er zijn ook nog geen platforms aangekondigd, maar we kunnen uitgaan van een release op PlayStation 4, aangezien de stream met de onthulling werd georganiseerd door PlayStation en Sony Interactive Entertainment Japan.

De Europese tak van Koei Tecmo heeft het bestaan van de titel ook al bevestigd, waardoor een release in Nederland waarschijnlijk is.

Dynasty Warriors 9
Dynasty Warriors 9
Dynasty Warriors 9
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou