Need for Speed-script aangeboden in Hollywood | Gamer.nl

Need for Speed-script aangeboden in Hollywood | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder andere Warner Bros., Sony en Paramount zouden geïntere eerd zijn. Die laatste studio is volgens Variety de meest serieuze kandidaat en heeft een bedrag van een aantal miljoen dollar geboden aan EA voor de rechten op de Need for Speed-film. Alleen Universal, dat de rechten op The Fast and the Furious heeft, zou niet geïntere eerd zijn. Die studio begint later dit jaar met de opnames van een zesde film in die serie, met de naam Fast and the Furious.

EA heeft de broers George and John Gatins, bekend van de film Real Steal, aangehaakt om Need for Speed aan te pa en naar een film. EA en John Gatins zouden de film samen gaan produceren. Het is onduidelijk of er een volledig nieuw script is gemaakt, of dat het verhaal is gebaseerd op Need for Speed: The Run. Die game - de meeste recente in de gameserie - heeft acteurs, een verhaal en actievolle achtervolging cènes.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou