Op 22 februari komt het Armed and Dangerous-pakket uit; deze voegt de nieuwe gamemodi Most Wanted en Arms Race toe aan de game. In Most Wanted is één speler een illegale racer die vrij rond kan rijden, zonder gebonden te zijn aan een circuit. De politie moet hem zien in te rekenen, maar andere racers kunnen de gezochte crimineel helpen.

Arms Race is een gewone racemodus, waar de bekende Need for Speed-wapens aan worden toegevoegd. Racers gebruiken spijkermatten en elektromagnetische pulsen om elkaar af te troeven. Evenals de andere twee pakketten kost Armed and Dangerous 560 Microsoft-punten of 6,99 euro en bevat het nieuwe Achievements en Trophies om te behalen.

Lamborghini en Porsche

Deze week kwam het gerucht naar buiten dat er een Porsche versus Lamborghini-pakket zou uitkomen. Dit blijkt nu niet te kloppen, hoewel beide automerken wel een grote rol spelen in de aankomende DLC-pakketten. Op 29 februari komt Lamborghini Untamed uit. Dit pakket bevat drie nieuwe auto's: de Lamborghini Diablo SV, Lamborghini Countach LP5000 QV en de Lamborghini Sesto Elemento. Van elke wagen is zowel een gewone als een politieversie beschikbaar. Met de auto's zijn tien nieuwe evenementen te spelen.

Het Porsche Unleashed-pakket komt een week na het Lamborghini-pakket uit en bevat drie nieuwe Porsches: de Porsche 911 Turbo uit 1982, Porsche 959 en de Porsche 911 Speedster. Ook met deze bolides zijn tien nieuwe evenementen te spelen.