De opvolger van het succesvolle Need for Speed 3: Hot Pursuit belooft weer heel wat moois te worden. Natuurlijk zullen er weer allerlei exotische wagens in het spel verwerkt worden. Van de BMW M5 en Chevrolet Covette tot een Ferrari F50 en de nieuwe Lamborghini MurciƩlago.

Deel drie stond uiteraard bekend om zijn hete achtervolgingen. De politie zal nu dan wederom aanwezig zijn, en nog meer hulpmiddelen gebruiken. Niet alleen spikes zullen er aan te pas komen, maar ook helikopters en ander zwaar geschut kan ingezet worden.

De twee hoofd modes zijn de hot pursuit en championship mode, welke beide dertig verschillende races bevatten. Met de winst van deze races kunnen weer nieuwe wagens verdiend worden. Als Lamborghini fan moest ik uiteraard bovenstaand screenshot uitkiezen. Opvallend op al deze screenshots is het feit dat er geen beschadigingen op de wagens te zien is. Blijkbaar denken de fabrikanten nog steeds dat hun wagens onverwoestbaar zijn.

Nog 3 maanden en dan moet de PlayStation2 versie af zijn van deze game. Tel er nog een maandje bij op en je hebt de vroegst mogelijke release datum van NFS: Hot Pursuit 2.