Need for Speed-demo offline om servers vrij te maken | Gamer.nl

Need for Speed-demo offline om servers vrij te maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De reden [dat de demo offline is], is dat de servers nu gereed zijn gemaakt voor de volledige game. We wilden wel eerst de demo beschikbaar stellen aan mensen, zodat we konden zien wat ze wel en niet leuk vonden", aldus Sullivan in de podcast van Major Nelson.

"Als we de game uitbrengen en mensen kopen het, dan moeten we hen wel een service bieden. Onderdeel van die service is dat alles goed werkt wanneer je online speelt Het is ons werk om die kwaliteit te waarborgen. De demo was om een voorproefje te geven van wat komen gaat en om feedback te krijgen, maar ook om er voor te zorgen dat het allemaal goed werkt."

De demo van Hot Pursuit was twee weken verkrijgbaar op Xbox Live, PSN en PC. De game zelf ligt donderdag in de winkels en is verkrijgbaar voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De recensie van Need for Speed: Hot Pursuit verschijnt later vandaag op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou