De Nederlandse competitie is al door meerdere FIFA2001 fanssites aan de game toegevoegd, maar 10 Februari zal er toch een patch uitkomen die naast de KPN Eredivisie ook de Toto-divisie aan het spel toevoegt. Hiervoor hebben de sites FIFA Heat en The Feyenoord Files zich verenigd.De update voor FIFA 2001 verschijnt rond 10 februari en staat bol van de veelbelovende features. Zo kun je straks voor het eerst ook met je favoriete club uit de Toto Divisie spelen, die net als de teams uit de KPN Eredivisie zijn gehuld in officiƫle tenues van fotografische kwaliteit. De wedstrijden in de hoogste afdeling worden geheel in Studio Sport-stijl 'uitgezonden', compleet met TV-logo's, menu's en de bekende tune van het programma.

De makers van DMP 2001 besteden ook veel aandacht aan de stadions, die onder meer met behulp van authentieke reclameborden een meer herkenbare aanblik zullen bieden. In de voetbaltempels wapperen de supporters van ieder team verder met echte clubvlaggen en hoor je nieuwe, in Nederland opgenomen stadiongeluiden.

De Toto Divisie doet het zonder nieuwe stadions, hoewel er door de fans wel met nieuwe vlaggen wordt gezwaaid. Verder wordt het Studio Sport-logo vervangen door dat van SBS6, de TV-zender die de wedstrijden uit de voormalige Eerste Divisie mag uitzenden. Overigens spreekt het voor zich dat alle spelersgroepen uit zowel de KPN Eredivisie als de Toto Divisie nauwkeurig worden bijgewerkt. Zodra de patch beschikbaar is zullen we hem natuurlijk posten.