Nederlands bedrijf verkoopt als eerst Cyberpunk-merchandise | Gamer.nl

Nederlands bedrijf verkoopt als eerst Cyberpunk-merchandise | Gamer.nl

Het Nederlandse bedrijf href="https://www.candb.com/en/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Cook & Becker</a> is de eerste verkoper van officiële Cyberpunk 2077-merchandise. De <a href="https://www.candb.com/en/artwork/2660/doing-business-cyberpunk-2077-cd-projekt-red.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Doing Business</a>-afbeelding die hieronder te zien is, is één van de drie afbeeldingen aan limited edition artwork die het bedrijf verkoopt. De artwork is ontworpen door <a href="https://www.artstation.com/bernard" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Bernard Kowalczuk</a>.

Cyberpunk 2077

Op Facebook maakte Cook & Becker bekend dat ze hun eerste HD-afbeeldingen binnen hadden van de aankomende sciencefiction game Cyberpunk 2077. In samenwerking met de ontwikkelaar, CD Projekt RED, bracht het bedrijf de nieuwe collectie uit. De gameplaytrailer werd tijdens de E3 dit jaar getoond. Cook & Becker is zeer te spreken over hun eerste HD-print op metal finish van Doing Busine :“In tegenstelling tot de donkere en grimmige gameplay van Cyberpunk 2077, komt deze artwork net als in de trailer veel fri er en strakker naar buiten.

Vanaf nu verkoopt Cook & Becker drie verschillende limited edition artworks met verschillende printstijlen. Naast Doing Busine zijn er ook ‘Street Life’ en ‘Trauma Team In Action’ artworks die op canvas kunnen worden besteld. De minimum prijs voor een print is €89,00. Een gekochte print komt genummerd en met een certificaat van authenticiteit gesigneerd door de artiest zelf. Van elke artwork zijn slechts 98 exemplaren te koop.

In de nabije toekomst is dit de enige officiële merchandise van Cyberpunk 2077. Het Nederlandse bedrijf heeft momenteel als enige de rechten om de artworks te verkopen als merchandise. Later zullen nieuwe scènes van de game verschijnen om aan de muur te hangen. Cook & Becker ging eerder samenwerking aan met CD Projekt RED voor The Witcher 3: Wild Hunt.

Er is nog geen officiële releasedatum van Cyberpunk 2077 bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou