Necron, de eerste FPS, MMORPG game die het mogelijk gaat maken om in een grote stad een tweede leven te leiden. Van eigenaar van een bedrijf tot een groep rebellen je kan het allemaal zijn. Necron ziet er zeer goed uit qua omgevingen maar ook qua gameplay ziet het er goed uit.

Een maand geleden had ik al een trailer gedownload, deze trailer was in het Duits en was afkomstig van GameStar. Na een lange tijd wachten en voorruit schuiven komt Reaktor Media eindelijk met de officele Necron trailer. In deze trailer zie je zeer veel omgevingen, en ik durf te wedden dat je mond even open gaat staan.

Veel belovend? Naar mijn mening wel, na 2 maanden had Necron al bijna 50 fansites, en dan tellen we niet eens de clansites. Rond rennen in een virtuele stad is natuurlijk iets om van de dromen, als er iets fout gaat start je gewoon een nieuwe account.

Waar alle Necron fans nu op gaan wachten? De opening van het account gedeelte. Reakter Media heeft namelijk aangekondigd een tijdje geleden dat de beta play in kwartaal 1 van dit jaar zou gaan beginnen. Dit zal geen beta zijn van een maand of een paar maanden maar minstens een jaar heb ik gehoord. Ik hoop natuurlijk niet dat dit waar is, maar je weet maar nooit.

Totdat de beta opening daar is, kan je beter even naar Fileplanet. Het filmpje van Necron duurt 7 min en weegt iets meer dan 40 mb. Ook zijn er 2 officele wallpapers te downloaden op de homepage.