NCSoft onthult third-person shooter-mmo LLL

NCSoft onthult third-person shooter-mmo LLL

NCSoft werkt aan een third-person shooter-mmo genaamd LLL.

Dat heeft de Zuid-Koreaanse uitgever en ontwikkelaar onthuld. De game speelt zich af in een open spelwereld en moet ergens in 2024 uitkomen op pc en "consoles".

LLL bevat dertig vierkante kilometer aan spelwereld. Deze wereld bevat een post-apocalyptische versie van Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, alsmede het Byzantijnse Rijk uit de tiende eeuw en deze locatie in de drieëntwintigste eeuw ineen.

Op de officiële website van de ontwikkelaar en in een video waarin de ontwikkeling van het spel wordt besproken, meldt men dat LLL gebaseerd is op twee 'wat als'-vragen. "De eerste vraag is: als technologie zich door zou ontwikkelen zonder limieten, verandert het dan ook wat het betekent om mens te zijn? De tweede vraag is wat er gebeurt als meerdere groepen van uiterst verschillende technologische niveaus elkaar ontmoeten."

De beschrijving vervolgt: "In LLL ontmoeten mensen, mutanten en krachtige demonen uit verschillende tijdperken en met verschillende technologische niveaus elkaar. Wat gebeurt er in deze wereld." Hieronder is tevens uitgebreide gameplay te bekijken.

NCSoft is vooral bekend van games als Guild Wars en Lineage. De ontwikkelaar geeft toe dat een third-person shooter andere koek is dan de gebruikelijke games van de studio, maar het bedrijf wil aan dit genre zijn eigen draai geven. Er gaan sinds kort overigens ook geruchten dat NCSoft met Sony aan een mmo gebaseerd op de Horizon-games werkt.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er goed ambitieus uit. Wel grappig dat de demo van crazy, naar crazier, naar craziest gaat. Het kan ook nooit eens normaal bij die gasten. hahaha.

0
test

Dit doet mij aan The Division denken, maar dan in de toekomst.

0

Aanbevolen voor jou