NBA Live verandert naam in NBA Elite | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

NBA Live is één van de oudste sportreeksen van Electronic Arts en komt jaarlijks uit. De serie heeft in zestien jaar geen andere naam gekregen, maar nu is het dus zover. Het nieuwe deel in de basketbalserie zal nu NBA Elite 11 heten.

1994

NBA Live verscheen voor het eerst in 1994 onder de naam NBA Live '95. De game verving twee andere basketbalseries van EA, namelijk NBA Showdown en The NBA Playoffs. Sporters als Shaquille O'Neal en Tim Duncan sierden de hoezen van de games door de jaren heen.

NBA Elite 11 moet deze herfst uitkomen en zal unieke gameplay bieden via de rechter analoge stick. Spelers kunnen deze gebruiken om meer controle te krijgen over de handen van de basketballers die ze besturen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou