NBA Jam nu op iPad | Gamer.nl

NBA Jam nu op iPad | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game kost 7,99 euro en bevat een multiplayermodus via Bluetooth. Niet alleen kunnen iPad-bezitters tegen elkaar spelen, ook kunnen ze het opnemen tegen spelers met de game op iPod Touch en iPhone. Dit is mogelijk wanneer spelers hun iPod- en iPhone-games updaten naar de nieuwste versie.

Overdreven

NBA Jam is een remake van het gelijknamige basketbalspel uit 1993. Eind vorig jaar maakte de game zijn comeback op de consoles. De basis is in de tu entijd niet veranderd: twee teams van twee spelers nemen het tegen elkaar op in een overdreven versie van de populaire sport. De basketballers kunnen metershoog springen voor spectaculaire dunks en bij goed spel vliegt de bal in brand. De remake verscheen vorig jaar ook voor PlayStation 3, Wii en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou