NBA Jam HD toch een op zichzelf staande titel | Gamer.nl

NBA Jam HD toch een op zichzelf staande titel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe versie van het op de SNES uitgebrachte basketbalspel zal “nog voor de feestdagen eind dit jaar” beschikbaar zijn, aldus Moore. Of de PS3- en Xbox 360-versie nog steeds minder content bevatten dan de Wii-versie is niet bekend. Het oorspronkelijke idee was namelijk om deze versies gratis bij NBA Elite 11 te leveren, maar hier niet alle spelmodi en opties van de Wii-versie aan toe te voegen. Nu NBA Elite 11 echter is uitgesteld zijn deze plannen gewijzigd. 

Uitstel

De reden voor het uitstellen van NBA Elite 11 ligt in de feedback die EA kreeg toen het de titel onlangs liet spelen door een aantal mensen. Uit deze testse ies kwam naar voren dat het spel nog niet helemaal af was en er nog een aantal dingen bijgeschaafd moesten worden. Wanneer NBA Elite 11 nu in de winkels komt te liggen is niet bekend. Wel gaf Moore aan het nieuwe basketbalseizoen, dat eind volgende maand van start gaat, te willen ondersteunen door het periodiek updaten van het vorig jaar uitgebrachte NBA Live 10.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou