Nieuws
The Last of Us Part 2

Naughty Dog werkzaam in motion capture-studio

Aan wat voor project werkt de studio?

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaar Naughty Dog is op dit moment werkzaam in diens motion capture-studio.

Dat blijkt uit een tweet van de senior cinematic animator, Marianne Hayden. Ze is op een motion capture-set te zien met acteur en stuntman Mark Muashi. Ze draagt daarbij een t-shirt van The Last of Us: Part 2, al hoeft dat niets te betekenen voor iemand die werkzaam is bij de studio achter die game.

Het is niet bekend waar Naughty Dog op dit moment aan werkt. Volgens geruchten is er een stand-alone multiplayergame gebaseerd op de The Last of Us-franchise in de maak, maar details over dit project ontbreken. Het is waarschijnlijk dat de studio achter games als The Last of Us en Uncharted ondertussen ook aan een ander project werkt.

Eerder deze maand werd wel de Uncharted: Legacy of Thieves Collection aangekondigd. In deze bundel zitten de PS4-games Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy. De bundel komt ergens begin 2022 uit op PlayStation 5 en kort daarna ook op pc. Het is onwaarschijnlijk dat er nieuw motion capure-werk gedaan moet worden voor dit project.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cyberpunk 2077-regisseur gaat aan League of Legends-mmo werken Free-to-play-app gebaseerd op Pokémon Trading Card Game in de maak
0

Reacties op: Naughty Dog werkzaam in motion capture-studio

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.