Naughty Dog werkt aan meerdere games

Naughty Dog werkt aan meerdere games

Uncharted- en The Last of Us-ontwikkelaar Naughty Dog heeft meerdere games in ontwikkeling.

Dat laat studiohoofd Neil Druckmann weten tijdens Sony's CES 2022-presentatie. Druckmann was daar vooral om te praten over de aankomende Uncharted-film en HBO-serie gebaseerd op The Last of Us, maar meldde ook het volgende: "We kunnen niet wachten om de meerdere gameprojecten die we bij Naughty Dog in ontwikkeling hebben met jullie te delen."

Om welke projecten het precies gaat is niet bekend. Duidelijk is dat het bedrijf in meer of mindere mate een Factions-multiplayermodus voor The Last of Us: Part 2 in ontwikkeling heeft, al gaan de geruchten dat het een losstaand project is. Verder gaan er ook geruchten over een remake van de eerste The Last of Us die rond de release van de HBO-serie moet verschijnen. Volgens de bron van datzelfde gerucht - Bloomberg - is er ook een nieuwe Uncharted-game in ontwikkeling.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

nieuwe uncharted of compleet nieuwe avonture game is altijd zeer welkom

0
test

We hadden toch al een remaster van 1? Is een remake dan echt nodig? Toevallig veel gelezen over Naughty Dog in het boek Blood Sweat and Pixels (aanrader!), wat een zieke crunches hebben ze daar zeg, damn.

0

Aanbevolen voor jou