Naughty Dog veroordeelt intimidatie richting team en cast

Naughty Dog veroordeelt intimidatie richting team en cast

The Last of Us: Part 2-ontwikkelaar Naughty Dog heeft via social media alle intimidatie richting de studio en de cast veroordeeld.

Gisteren bracht het bedrijf een statement naar buiten via Twitter waarin het dat deed. "We verwelkomen kritische discussie, maar veroordelen alle vormen van intimidatie of bedreigingen richting ons team en onze cast. Hun veiligheid heeft onze hoogste prioriteit, maar we moeten allen samenwerken om dit soort gedrag te verbannen en een constructieve en compassievol verloop te behouden."

Het statement volgt na een grote hoeveelheid intimidatie en bedreigingen richting de studio en de cast van The Last of Us: Part 2 sinds de release van de game een paar weken geleden. Op Metacritic werd de game door gebruikers lage cijfers toebedeeld, waarna diverse mensen online individuele team- en castleden lastig begonnen te vallen.

Laura Bailey, de stemactrice die Abbey in de game speelt, ontving bijvoorbeeld meerdere bedreigingen van anonieme mensen. Via Twitter deelde ze een aantal voorbeelden. Ook Neil Druckmann van Naughty Dog deelde voorbeelden via social media.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wauw... Dat mensen zo kunnen reageren over fictieve karakters... Te bizar voor woorden

0
test

Mijn wereld storte ook even in toen mn favo char bij Casa de Papel dood ging. maar om nu de acteur in de echte wereld te gaan bedreigen is natuurlijk onzin. Misschien een disclaimer in games stoppen: THIS IS FICTION, NOT REALITY Net als de "kans op epilepsie" waarschuwing. Hopelijk niet nodig, want dan zijn we als mensheid echt diep gezakt. (of nog verder)

0
test

@HunterSeeker Berlin?

0
test

@garciagarcia geen idee of mensen dit nog willen gaan kijken dus geen spoiler aan mijn kant. Was iemand anders

0
test

@HunterSeeker dat gebeurd zelfs al veel, ook bij films en cartoons. Vroeger bij Beavis & Butthead al. Ook toen dacht ik al dat je hulp nodig hebt als je niet inziet dat t geen realiteit is en je het dus niet serieus moet nemen.

0

Aanbevolen voor jou