Naughty Dog toont verschil tussen Tess in The Last of Us en remake

Naughty Dog toont verschil tussen Tess in The Last of Us en remake

Naughty Dog heeft op Twitter de nadruk gelegd op het verschil tussen Tess uit de oorspronkelijke The Last of Us en de aankomende remake.

In de korte video die de ontwikkelaar op Twitter heeft geplaatst, is duidelijk het verschil te zien tussen de oorspronkelijke versie van Tess en de nieuwe. Op de kleding na is het personage haast niet herkenbaar. Eerder gaf Naughty Dog al aan dat men in de remake de lichamen en gezichten van personages helemaal opnieuw maakt om zo dichter bij de oorspronkelijke visie van de ontwikkelaar te maken.

Tijdens de Summer Game Fest Kick Off Live-show vorige week werd The Last of Us: Part 1 officieel onthuld. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI. The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen. 

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Want het is logisch om er gewoon een oma van te maken ??

0
test

@Tyranus ze is 9 jaar ouder he ;-)

0
test

@Tyranus opzich wel, als je nagaat dat ze 40+ is in de game. Ze zag er in het origineel eigenlijk te jong uit/niet accuraat.

0

@RuanMoleman Lees mijn comment hieronder, als je dat pas na 3 x voor mekaar krijgt.. Originele game Remaster Remake Moet ik er dan ook nog voor gaan klappen ? En weer full price voor gaan betalen ?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Liquidshake Waarom omdat ze origineel ouder is ? Dan moet je dat ook in de originele game doen. En niet na een remaster een remake maken en dan .. kijk eens wat wij hebben gedaan , het personage heeft nu de leeftijd die eigenlijk hoort Geweldig .. verdient een pluim

0
test

Volgens mij heeft ze te lang in een tijdmachine gestaan.

0

Aanbevolen voor jou