Nieuws
Uncharted 4

'Naughty Dog speelt nog met ideeën voor Uncharted 4-dlc'

Troy Baker laat zich uit over mogelijke dlc-scenario's

Geschreven door Alicia Tai op

Naughty Dog heeft nog niet besloten waar de singleplayer-dlc van Uncharted 4 over zal gaan. Dat zegt Troy Baker, die zijn stem verleende aan het personage Sam in de game.

Website Twinfinite ontmoette Troy Baker tijdens een conventie in Sydney en sprak met de stemacteur over onder andere Uncharted 4 en de singleplayer-uitbreiding die in de planning staat. Uit dit interview bleek dat Naughty Dog nog niet heeft besloten hoe ze de dlc gaan invullen.

"Ze spelen nog met ideeën. Ik denk niet dat ze al iets hebben vastgelegd. Die gasten herstellen nog van de release van de game", zegt Baker. Een reden tot zorg is er niet volgens hem: "Als je werkt met een studio als Naughty Dog, moet je ze gewoon vertrouwen. Ik weet zeker dat ze de juiste beslissing nemen."

Baker benoemt een aantal mogelijke invalshoeken die de uitbreiding zou kunnen nemen, maar wees gewaarschuwd: hij bespreekt ook het einde van de game.

"Nadat ik de game uitspeelde, bevond ik me echt in een dilemma. Aan de ene kant wil ik graag zien wat Sam en Sully gaan doen", zegt hij, verwijzend naar het einde van de game. Tegelijkertijd is Baker ook geïnteresseerd in de avonturen van Nathan en Elena's dochter en het verleden van Sam en Nathan.

"Ik was zo onder de indruk door Chase Austins acteerwerk als de jonge Sam, waardoor ik ook graag meer van hem wil zien," vervolgt hij. "De game sprong van de broertjes in het weeshuis naar de gevangenis – ik wil weten wat daar tussenin gebeurde."

Naughty Dog bevestigde de singleplayer-uitbreiding nog voor de release van de game. De ontwikkelaar heeft nog niet bekendgemaakt wanneer men de dlc kan verwachten.

Bron: Twinfinite

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Go lanceert morgen in Japan, krijgt gesponsorde gyms PokeRadar toont locaties van pokémon in Pokémon Go
4

Reacties op: 'Naughty Dog speelt nog met ideeën voor Uncharted 4-dlc'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Colossus-90

  • 19 juli 2016 20:57
  Spoiler :

  Ja een DLC vind ik wel een goed idee,
  maar ik vind het einde wel goed en mogen ze zo laten, maar ik vind dat ND wel eens mag uitleggen hoe het komt dat Nathan Drake in deel 3 een wees is en in deel 4 ineens een broer heeft en over een vader en moeder word gepraat, dit vraagt om opheldering of is het verhaal gewoon zo crap verzonnen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Grohe

  • 20 juli 2016 07:15
  @Colossus-90,

  Uhh volgens mij komen wezen niet uit de grond tussen de aardappelen. Ook wezen hebben ouders, alleen zijn die ouderloos doordat de ouders dood zijn of achtergelaten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Colossus-90

  • 23 juli 2016 13:58
  @Grohe

  Je meent het…..
  Wat is bedoel is, Drake was in deel 3 jonger en had geen ouders, geen broer, en was een echtte wees.

  en in deze deel 4, is hij een iets oudere kind, heeft ineens een broer, word gesproken over zijn ouders die nu ineens wel in beeld zijn.

  Ik mis kwa verhaal een gat tussen deel 3 en 4, het lijkt me gewoon slecht verzonnen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Grohe

  • 20 juli 2016 08:55
  Benieuwd waarmee ze komen. Echt een pareltje op de Sony boyz machine! :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.