Naughty Dog-recruiter hint naar plannen voor meer Uncharted

Naughty Dog-recruiter hint naar plannen voor meer Uncharted

Een recruiter die voor Naughty Dog werkt heeft gehint naar meer content rondom de Uncharted-franchise.

Christina-Marie Drake McBrearty liet eerder deze week op LinkedIn weten dat ze als recruiter voor Naughty Dog aan de slag is gegaan. Ze laat daarbij weten dat ze zoekt naar "talent van elk niveau". 

Daarbij geeft ze aan "toekomstige teams te bouwen voor niet alleen nieuwe titels, maar ook het nalatenschap van Uncharted". Hoewel er niet duidelijk wordt gemaakt wat ze met dat laatste bedoeld, is het mogelijk dat Naughty Dog van plan is in de toekomst iets te doen met de Uncharted-reeks.

Naughty Dog heeft drie Uncharted-games voor PlayStation 3 ontwikkeld en twee voor PlayStation 4. Daarnaast is er een Uncharted-game op de PlayStation Vita verschenen. Uncharted 4: A Thief's End op PS4 rondde het verhaal rondom hoofdpersonage Nathan Drake af, maar het later verschenen Uncharted: The Lost Legacy toonde aan dat ook andere personages binnen de franchise het voortouw kunnen nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Goed nieuws allemaal, maar tijd voor iets nieuws zal ook geen overbodige luxe zijn. Het is allemaal vervolg op vervolg. Nu snap ik dat als het goed verkoopt je als bedrijf gek bent als je daar niet op inspeelt maar ik als consument vind zo nu en dan een nieuw ip wel leuk.

0

Aanbevolen voor jou