Naughty Dog gaat 'meerdere coole dingen' tonen

Naughty Dog gaat 'meerdere coole dingen' tonen

The Last of Us-ontwikkelaar Naughty Dog is van plan "meerdere coole dingen" te delen met fans.

Dat meldt Neil Druckmann, de creative director van Naughty Dog, op Twitter. "Als je naar mij tweet en vraagt over een toekomstig project, kan ik niets zeggen... heb alsjeblieft geduld. We kunnen niet wachten om meerdere coole dingen met jullie te delen. Zodra we dat kunnen, doen we het!"

Het is niet bekend over wat voor projecten Druckmann praat. Er gaan al geruime tijd geruchten dat The Last of Us: Part 2, dat vorig jaar op PlayStation 4 verscheen, een upgrade voor PlayStation 5 krijgt. Ook werkt Naughty Dog voor zover bekend nog altijd aan een multiplayermodus voor de game.

De Sony-studio heeft ook de Uncharted-, Jak & Daxter- en eerste drie Crash Bandicoot-games ontwikkeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die multiplayer voor Tlou2 duurt nu wel irritant lang. Laat er in ieder geval iets van zien of geef meer info. Die totale stilte slaat nergens op

0

Dit is wel een ERG vrije vertaling. Er wordt letterlijk gezegd dat ze niets te melden hebben en dat als ze dat wel hebben, dat ook doen. Nieuwswaarde 0.

0

@MikkelR1 dan lees jij alleen wat je wilt lezen. “Please stay patient. We have several cool things we can’t wait to share with you. As soon as we can, we will” Wees geduldig we hebben verschillende coole dingen. We kunnen niet wachten om die met jullie te delen. Zodra we dat kunnen doen we het. Ik kan niet wachten waarmee ze komen

0

@Roy36NL Dit is als een reactie op iemand die om informatie vraagt. Het is geen bericht van "hey, we hebben allemaal coole dingen en die gaan we met jullie delen!". Nee, het is "ik weet dat jullie meer informatie willen, die zouden we ook graag met jullie deln. Maar het komt zodra het tijd is". Kortom: op dit moment hebben ze NIETS te melden en dit is dus ook geen aankondiging dat ze wat gaan tonen op korte termijn.

0

Aanbevolen voor jou