Namco Bandai onthult nieuwe Tekken-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De volledig computergenanimeerde film draagt de naam Tekken: Blood Vengeance en is deze zomer in 3D te zien in de bioscopen. Namco Bandai wil met deze film de blunder van de vorig jaar verschenen Tekken-film goed maken en heeft geluisterd naar de fans. "Er was een Hollywood Tekken-film, maar vergeet deze alsjeblieft. We hebben altijd van de fans gehoord dat zij een film willen die gebruikmaakt van de hi-res 3D-modellen uit de game."

De film wordt ontwikkeld door Digital Frontier, het bedrijf dat ook de introfilms van Tekken 5 en 6 ontwikkelde. Digitial Frontier wordt bijgestaan door Tekken-producer Yoshinari Mizushima en de rest van het onwikkelingsteam achter de games. Uiteindelijk zal de film ook in de winkels komen te liggen en deze versie zal extra content bevatten, onthult Namco Bandai alvast. Wanneer Tekken: Blood Vengeance in de winkels ligt, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou