Namco Bandai gaat zich meer richten op digitale distributie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Namco Bandai gaat een groot deel van zijn catalogus via verschillende online netwerken aanbieden. Het zou hier gaan om recente games en kla iekers van de originele PlayStation en de PSP.

"Het vergroten van onze aanwezigheid in digitale distributie voor alle grote platformen is een e entieel deel van onze wereldwijde zakelijke strategie", zegt Robert Stevenson, baas van de online divisie van Namco Bandai America. "Door dit initiatief krijgen onze consumenten toegang tot onze nieuwste releases, bestsellers en moeilijk te vinden kla iekers met een enkele druk op de knop", aldus Stevenson.

Toekomst

Bij deze aankondiging werd ook bekendgemaakt dat Me and My Katamari vanaf vandaag beschikbaar is op PlayStation Network. Daarnaast verschijnt Beautiful Katamari begin 2010 voor Xbox Live.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou