Naam van nieuwe Ratchet & Clank bewust niet dubbelzinnig | Gamer.nl

Naam van nieuwe Ratchet & Clank bewust niet dubbelzinnig | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een panel op het PAX-evenement dat dit weekend plaatsvond, zei de schrijver van de serie, TJ Fixman, wel aan een aantal dubbelzinnige gamen gedacht te hebben. "Uiteindelijk kwam het erop neer dat we ouders die het spel wellicht voor hun kind kopen niet af wilden schrikken [met een dergelijke titel]. Dus hebben we voor All 4 One gekozen."

Afgekeurde namen

Fixman kon tijdens het panel echter wel een aantal van de afgekeurde namen noemen. Onder meer 4play, Multiple Organisms, Bros b4 Foes en Friends with Benefits behoorden tot de opties. Volgens Insomniac waren er in totaal meer dan honderd mogelijke titels.

Ratchet & Clank: All 4 One kan coöperatief met drie anderen gespeeld worden. Spelers kunnen daarbij kiezen uit Ratchet, Clank, Captain Qwark en Dr. Nefarious.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou