Muzikaal puzzelspel Chime op 6 september naar PC | Gamer.nl

Muzikaal puzzelspel Chime op 6 september naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Chime werd al eerder voor Xbox Live Arcade uitgebracht en is een puzzelspel dat spelers aan de hand van muziek blokken aan elkaar laat schakelen. De vijf nummers in de oorspronkelijke versie klinken aanvankelijk heel kaal, maar worden opgevuld met meerdere tonen zodra spelers een bepaald aantal vlakken op het speelveld met de blokken hebben ingevuld.

Still Alive

Zoë Mode liet echter weten er een zesde nummer in de PC-versie zit, te weten Portal’s ‘Still Alive’. Een prijs voor het spel is nog niet vrijgegeven, wel werd bekendgemaakt dat 5% van de aanschafprijs naar een goed doel gaat. Op Xbox Live Arcade ging bij de release van Chime een gedeelte van de inkomsten naar een goed doel, omdat het werd uitgegeven door het Nederlandse OneBigGame. Dit bedrijf geeft games uit die geld moeten binnenhalen voor goede doelen. Na een bepaalde periode mogen ontwikkelaars van de games echter zelf weten wat ze met hun game doen en hoe ze er aan willen verdienen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou