Mutant Year Zero is nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Mutant Year Zero is nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Op dit moment kan Mutant Year Zero: Road to Eden gratis geclaimd worden via de Epic Games Store.

De game kan tot 17:00 uur vandaag gratis worden geclaimd via de Epic Games Store. Het is daarmee onderdeel van Epics viering van de feestdagen, waarbij het bedrijf dagelijks een game gratis weggeeft.

Eerdere games die de afgelopen dagen gratis via Epic Games Store werden weggegeven, zijn Shenmue 3, The Vanishing of Ethan Carter, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes en Loop Hero.

Mutant Year Zero speelt zich af in een post-humane apocalyptische wereld en is gebaseerd op bestaande tabletop-games als Mutant Chronicles en het gelijknamige Mutant: Year Zero. In het spel is de wereld verwoest door een nucleaire aanval en is de mensheid weggevaagd. Vanuit het as van de mens en dieren herrijzen mutanten. Dux, de eend met een kruisboog, Bormin het boze varken en Selma, de vrouw van steen. Elke mutant heeft een speciale vaardigheid.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "Mutant Year Zero: Road to Eden is zelfs op de laagste moeilijkheidsgraad pittig, maar laat dat je niet afschrikken. Door de briljante combinatie van stealth en turn-based tactiek word je constant uitgedaagd nieuwe tactieken te bedenken om missies succesvol te volbrengen. Onwennige menu’s, technische onvolkomenheden en een clichématig verhaal brengen irritaties met zich mee, maar doen verder weinig af aan een solide turn-based tactische rpg."

Mutant Year zero

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wil een gegeven paard niet in de bek kijken (maar ga het toch doen) maar deze heeft Epic al eens eerder gratis aangeboden. Hebben ze wel vaker een handje van. Overigens heb ik inmiddels meer dan 100 gratis games in mijn Epic library staan, dus eigenlijk moet ik niet zeiken :D

0
test

Volgens een geleaked lijstje die tot nu toe waar lijkt te zijn wordt Prey de 25e weggegeven, dus houd die dag in de gaten als je die game nog niet hebt.

0
test

@DaVinkie Prey moet sowieso iedereen spelen! :)

0

Aanbevolen voor jou