Nieuws
Multiversus

MultiVersus-maker legt uit hoe nieuw personage Gizmo speelt

Een support-personage

Geschreven door Marvin Toepoel op
Ontwikkelaar Player First Games geeft een blik op het nieuwe personage Gizmo, dat vanaf morgen speelbaar is.

Volgens de Twitterpagina van ontwikkelaar Player First Games is Gizmo een zogeheten support-personage. Hij is er dus op gericht om zijn gevechtspartner te assisteren. Gizmo maakt gebruik van de boog die hij ook gebruikt in de film Gremlins 2. De speler moet de aanvalsknop een tijdje inhouden om pijlen af te kunnen vuren, en als de knop lang genoeg in wordt gehouden vliegen de pijlen in brand.

Zijn speciale aanval heet Song of the Mogwai, waarbij muzieknoten als projectielen worden ingezet. Die projectielen zorgen ervoor dat vijanden tijdelijk geen skills kunnen gebruiken. Door zijn ‘Gizmo A-Go-Go’-move achterop de rug springen van een teamgenoot, waarmee hij debuffs van het personage wegneemt. Vanaf de rug kan Gizmo zijn boog en Song of the Mogwai blijven gebruiken.

Gizmo zou eigenlijk gisteren aan MultiVersus worden toegevoegd, maar ontwikkelaar Player First Games had extra tijd nodig “om hem uit zijn doos te halen”. Later komt ook een ander Gremlins-personage naar het spel, namelijk de antagonist Stripe, die volgens de ontwikkelaar andere moves krijgt. 

Bron: Player First Games (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Splatoon 3 review en wachten op 'Zelda: Breath of Time' Bonuslevel 126 Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet en speciale Nintendo Switch onthuld
0

Reacties op: MultiVersus-maker legt uit hoe nieuw personage Gizmo speelt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.