Multiversus heeft meer dan twintig miljoen spelers

Multiversus heeft meer dan twintig miljoen spelers

Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan twintig miljoen spelers van Multiversus.

Dat hebben uitgever Warner Bros. Games. en ontwikkelaar Player First Games aangekondigd. De free-to-play-game kwam op 19 juli in Early Access uit en het eerste seizoen ging op 15 augustus van start.

Mensen kunnen voor de game een gratis en betaalde Battle Pass binnenhalen, waarmee allerlei cosmetische items voor personages ontgrendeld kunnen worden. Later dit seizoen komen personages als Rick en Morty, Stripe uit Gremlins en Black Adam beschikbaar.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik ga hem toch maar proberen. Fall Guys levert alleen maar gebroken controllers op (haha).. Is deze beetje te doen zonder betaalde battlepass?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Als je 1 match per dag wint dan krijg je de win of the day bonus wat 100 goud is. Een character kost geloof ik tussen de 2000 tot 3000 goud dus elke dag 1 ronde winnen wat tussen de 5 tot 20 minuten duurt en je hebt een nieuw character. Aan het begin verdien je met quests genoeg om redelijk snel 2 characters naast de gratis rotatie vrij te spelen. Ik begrijp dat het wel wat tijd kost en zou het ook liever anders zien alleen het alternatief is dat het een volle prijs game wordt waarbij je dmv DLC extra characters alsnog moet kopen. Natuurlijk verdienen ze met dit model velen meer. Ik heb er echter nog geen cent aan uitgegeven en me wel veel mee vermaakt. Ik heb ook maar 1 character wat ik gebruik en graag speel.

0

Aanbevolen voor jou