Nieuws
MultiVersus

Multiversus-bèta behaalt meer dan 140.000 gelijktijdige spelers op Steam

Open bèta is sinds gisteren voor iedereen beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
De gisteren officieel begonnen bèta van Multiversus blijkt er populair op Steam: vannacht waren er 140.868 gelijktijdige spelers.

Daardoor kwam de game in de vijfde plek in de lijst van populairste Steam-games te staan. Op moment van schrijven staat de game op de negende plek.

Gisteren begon de open bèta van de game officieel - daardoor kan iedereen het spel uitproberen. Eerder was de bèta echter al beschikbaar voor een selecte groep spelers. Toen groeide het spel al uit tot de populairste vechtgame op Steam.

De bèta is overigens niet alleen beschikbaar op pc - ook op PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles kan men spelen. Daarbij is er cross-play aanwezig. Mensen kunnen kiezen uit zeventien personages.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo Switch Sports-update met nieuwe features vandaag beschikbaar Sony leent gratis PlayStation 5-devkits uit aan onafhankelijke studio's
0

Reacties op: Multiversus-bèta behaalt meer dan 140.000 gelijktijdige spelers op Steam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.