Multiplayer The Phantom Pain onthuld tijdens Game Awards 2014 | Gamer.nl

Multiplayer The Phantom Pain onthuld tijdens Game Awards 2014 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"Volgende week vrijdag zal Hideo Kojima Metal Gear Online voor het eerst laten zien", tweet Keighley. The Game Awards 2014 vindt plaats in de nacht van 5 op 6 december en bestaat uit awarduitreikingen, maar ook onthullingen van nieuwe games of gameplaybeelden.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain komt in de loop van 2015 naar pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Het eerder verschenen Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes fungeerde als een soort proloog om spelers bekend te maken met de nieuwe spelmechanieken. De pc-versie van die game komt 18 december uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou