Multiplayer Mass Effect is losstaande coöpmodus | Gamer.nl

Multiplayer Mass Effect is losstaande coöpmodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de coöpmodus lo taat van de singleplayer, wordt de verhalende modus wel beïnvloed door de coöp. Spelers hebben invloed op de uitkomst van verhaal via het Galaxy at War-systeem. Galaxy at War bestaat uit de coöpmodus en enkele andere, nog niet aangekondigde, platformen en interfaces waarmee de zogenaamde "Galactic Readine " (galactische paraatheid) van de singleplayercampagne kan worden beïnvloed. BioWare benadrukt dat Galaxy at War volledig optioneel is en dat de singleplayer ook uitgespeeld kan worden zonder deze toevoeging.

Gamers spelen de coöperatieve modus met personages die ze zelf creëren, waarbij ze de keuze hebben uit verscheidene ra en en vaardigheden. Commander Shepard en zijn teamleden zullen dus niet hun opwachting maken in deze modus. "Commander Shepards rol in de oorlog is in de singleplayercampagne, net als die van andere geliefde personages in de franchise zoals Garrus, Ashley en Liara... deze personages komen niet voor in de multiplayermi ies", legt BioWare uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou