Multiplayer Advanced Warfare dit weekend gratis op Steam | Gamer.nl

Multiplayer Advanced Warfare dit weekend gratis op Steam | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De multiplayer van de shooter is nu al gratis te spelen. De singleplayer van de game is niet gratis beschikbaar gesteld. Spelers die na het gratis weekend de game aan willen schaffen, kunnen dit doen met 34 procent korting. De gratis multiplayer eindigt zondag om tien uur 's avonds. De korting voor de game eindigt op maandag om zeven uur 's avonds.

In het nieuwste deel van Call of Duty beschikken spelers over een exosuit dat de fysieke capaciteiten van de soldaat vergroot. Spelers kunnen bijvoorbeeld hoger springen en sneller bewegen. Deze exosuits zorgen voor snellere gevechten dan in eerdere games uit de reeks en laten spelers vaker van boven aanvallen. Call of Duty: Advanced Warfare kwam op 4 november uit op pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou