In de Mr T.-game zal Mr T. het opnemen tegen de Nazi's in onder andere Zuid-Amerikaanse regenwouden, tempels, industriële complexen en militaire basissen. Het spel belooft een combinatie van vechten, platformen en omgevingspuzzels.

De opvallende bondgenoot in het spel is niemand minder dan Will Wright. De briljante gameontwerper achter Sim City is in de game een briljant geneticus die werd gekidnapt om voor de Nazi's te werken. Van binnenuit kan hij Mr. T. bijstaan in zijn strijd tegen de slechteriken. Hoewel je het misschien zou vermoeden, is deze Mr. T.-game geen verlate 1 aprilgrap.

ZootFly

ZootFly is een Sloveense ontwikkelstudio die vooral bekend is vanwege de Ghostbusters-techdemo die men in 2007 op YouTube plaatste. Helaas haalde men daarmee niet de Ghostbusters-licentie binnen: die ging naar Vivendi Games, dat vervolgens een andere ontwikkelaar de game liet maken.

Momenteel werkt ZootFly ook aan een game gebaseerd op de tv-serie Prison Break, ondanks dat de oorspronkelijke uitgever daarvan, Brash Entertainment, failliet is gegaan. Volgens de ontwikkelaar nadert de game zijn voltooiing.