Binnenkort komt er een bioscoopfilm gebaseerd op de Fantastic Four stripreeks en Activision zal in staat voor de conversie van de film naar spelformaat. Je kunt de rol aan nemen van elk van de vier fantastischen.

Invisible Girl, oftewel Sue Storm, heeft de mogelijkheid onzichtbaar te worden maar is daarnaast erg snel en beschikt over telekinese vaardigheden. Human Torch, oftewel Johnny Storm, kan alles wat met vuur te maken heeft. Van het opwerpen van een muur van vuur tot het schieten van vuurballen richting zijn tegenstander. Thing tenslotte, in het echte leven Ben Grimm, kan met zijn brute kracht muren en obstakels omver werpen.

De nieuwe trailer laat je echter alleen kennis maken met Mr. Fantastic, Reed Richards, wie het vooral van zijn flexibiliteit moet hebben. Zo kan hij zich uitrekken om tegenstanders op afstand beet te pakken. Ook kan hij zich met zijn elastischeteit door het kleinste gaatje wurmen. Verder is Mr. Fantastic erg slim, waardoor hij computers kan hacken en de controle kan nemen over de wapens van zijn tegenstander. Download de trailer hier.

The Fantastic Four is uitstekend materiaal voor een computerspel, maar of men daar optimaal gebruik van zal maken komen we 15 juli te weten, dan zal het spel in de Europese winkels te vinden zijn.