MotoGP 10/11 op 18 maart voor PlayStation 3 | Gamer.nl

MotoGP 10/11 op 18 maart voor PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel MotoGP 10/11 op zowel de Xbox 360 en PlayStation 3 uitkomt, heeft Capcom alleen de releasedatum voor de PlayStation 3-versie bevestigd. Wel is bekend dat de demo voor beide platforms in februari wordt uitgebracht. In de demo kan gekozen worden tu en de racers Andrea Dovizioso en Dani Pedrosa. Beide zijn lid van het raceteam Repsol en de demo bevat twee verschillende modi: Championship Race en Time Trial.

Vijf modi

Moto GP 10/11 bevat dit jaar weer enkele vernieuwingen. Zo zijn de physics verbeterd en is de besturing op de schop genomen. De game bevat vijf gamemodi: Championship, Time Trial, Challenge, Career en Online. Spelers kunnen via de onlinemodus met negentien andere spelers het asfalt op.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou