Mother 3-producent ziet game graag op Nintendo Switch Online uitkomen

Mother 3-producent ziet game graag op Nintendo Switch Online uitkomen

Nu Earthbound en Eartbound Beginnings op Nintendo Switch Online uitgekomen zijn, ziet de maker van vervolg Mother 3 die game daar ook graag op uitkomen.

De Earthbound-games - die in Japan bekendstaan als de Mother-games - zijn vorige week op Nintendo Switch Online verschenen. De spellen kwamen kort na de meest recente Nintendo Direct-uitzending op de NES- en SNES-apps te staan.

Als het aan de producent van het derde deel in de reeks ligt, komt Mother 3 ook naar Nintendo Switch Online. Dat meldt Shinichi Kameoka aan Nintendo Everything. "Als een liefhebber van games wacht ik op Mother 3's wereldwijde, Engelstalige release."

Mother 3 kwam in 2006 uit op de Game Boy Advance, maar is toen alleen in Japan verschenen. Sindsdien hopen Nintendo-fans op een Westerse release met een Engelse vertaling, maar die is tot nu toe niet uitgekomen. De release van de eerste twee games op Nintendo Switch Online heeft bij veel fans - waaronder blijkbaar de maker van het spel - de hoop gecreëerd dat dit alsnog kan gebeuren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou wel leuk zijn, maar ik denk niet dat de wereld dat op het moment aan kan, met hoe social media momenteel is

0
test

Ik hoop dit zoooooooooooo erg!!! Kom eens op met die Engelse deel 3!

0

Aanbevolen voor jou