'Mortal Kombat vs. Street Fighter onvermijdelijk' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wel sprak hij over een aantal voorwaarden waaraan eerst voldaan zou moeten worden, voordat een dergelijke game het licht kan zien. "Het hangt af van het succes van Street Fighter X Tekken", stelt Sanchez. Verder zag hij het verschil in opzet van de twee vechtseries als een mogelijk obstakel: "Ik weet niet of Capcom zo blij zou zijn met Scorpion die het hoofd van Ken eraf trekt." Overigens liet Sanchez weten dat het idee voor een confrontatie tu en de twee series al meer dan tien jaar geleden geopperd werd door Ed Boon, bedenker van Mortal Kombat. 

Recentelijk kondigden Capcom en Namco Bandai aan onafhankelijk van elkaar een versus-spel van hun vechtseries te ontwikkelen, te weten Street Fighter X Tekken en Tekken X Street Fighter.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou